Cautare

660 de rezultate pentru "valeria voicu expozitii" (3.25 secunde)
- Am un grup de pictori, printre ei Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Mirela Traistaru. "Lumina de pe umarul stang." - Ce este "Lumina de pe umarul stang"?
Sonia Apostol, Stefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitras, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru si Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care incheie concursul ca o adevarata echipa lansand prima lor piesa.
Ganduri despre Gica Voicu (Autor: ... Cu Gica Voicu n-a fost asa. S-a stins la fel de tacut, cum s-a inaltat in viata si cum, aproape cu sfiosenie (dar cu mare profesionalism), si-a dus pana la capat menirea de ziarist.
Producator general este Corina Voicu, cea care semneaza si designul scenografic si de costum. ... Corina Voicu, producator general: - Cu totii ne transpunem in culisele unui imperiu si ale unei lumi care, de 2000 de ani, a ramas uimitor de neschimbata in esenta ei profund umana, sociala si politica.
Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: "Riscul agresiunilor de tip chimic/toxicologic, biologic, radiologic, nuclear este permanent" ●
Barbu Lautaru, Grigoras Dinicu, Johnny Raducanu, Ion Voicu si Madalin Voicu. Stimati colegi, va invit sa participati la actiunile social-culturale dedicate Zilei dezrobirii romilor, organizate de Centrul National de Cultura a Romilor - ROMANO KHER (CNCR-RK), institutie publica din subordinea Agentiei Nationale pentru Romi.
Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, prof. ... Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
Voicu 52 / S. ... Voicu, Matis, Llullaku - Batin Rezerve: Silveanu - Chereches, L. Ion, M. Dumitru, Casap, Nic. Pirvulescu, Plazonja, Sokovic, N.
Consilierul de stat de la Departamentul Politic din cadrul Administratiei Prezidentiale, Valeria Dorneanu, a demisionat din functie, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.
Cazuri simptomatice Valeria Stoica a mai afirmat ca, "in plina criza, PNL trebuie sa schimbe discursul formal impotriva coruptiei cu unul real, de substanta, probat prin fapte si acte politice concrete".
- definitie de Valeria Mahok Adevarata fericire consta in a te zari frumos in oglinda propriei tale constiinte. - definitie de Nunez de Arenas in Maxime morale autografe Fericirea e ceva ce omul cauta pentru sine si nu gaseste decat in celalalt.
Doamna Valeria Antonie, fosta vicepresedinta a organizatiei de femei judetene a PNL, este acum presedinta organizatiei judetene a PD Mures.
Stolojan este a saptea persoana care paraseste echipa de consilieri ai lui Traian Basescu, dupa Stana Anghelescu, Andrei Plesu, Elena Udrea, Renate Weber, Valeria Dorneanu si Claudiu Saftoiu (ultimul pentru ca a preluat conducerea SIE).
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD.
Valeria Schelean (vicepresedinte), Alin Tise, Gabriel Andronache. Din partea PP-DD fac parte Daniel Fenechiu (vicepresedinte) si Haralambie Vochitoiu. UDMR l-a desemnat pe Mate Andras (vicepresedinte), minoritatile nationale pe Varujan Pambuccian (secretar), iar PC pe Bogdan Ciuca (vicepresedinte)
Când vine vorba de pret, acesta este însa cel care conteaza cu adevarat“, a afirmat Valeria G., de 29 de ani.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Roxana Niculescu, Cristian Coman, Madalina Dulama, Robert Tatarus, Cristian Citre, Valeria Dorneanu, Catalin Striblea, Petru Berteanu si Gabriel Ionita.
Ion Constantinescu, Adrian Taban, Craita Traciuc, Ion Paun si Valeria Ispas figureaza pe statul de plata cu salariul de baza de 3.823 de lei, plus sporuri de vechime (intre 18 si 25%), respectiv pentru conditii grele (7%), precum si cu indemnizatie de conducere de aproximativ 2.000 de lei.
google-analytics.com